Bibliografia – Jennifer Weiner

Bibliografia:

  • Good in Bed (2001),
  • In her shoes (2002), Siostry
  • Little Earthquakes (2004) , Małe trzęsienia ziemi
  • Goodnight Nobody (2005), Mamuśki Gotowe na Wszystko
  • The Guy Not Taken (2006)
  • Certain Girls (2008)
Reklamy

Dodaj komentarz

Brak komentarzy.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s